Haziera's FotoPage

By: Haziera Mat Husin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Jan-2009 05:51 Email | Share | | Bookmark
JALAN2 SAMBIL KERJA...

 
 


1 ~ aku baru sampai dari KL...so lepak jap ngan boss aku..hilangkan penat...bilik ni besar n selesa (B-Suite, Bayan Lepas)...

2 ~ time ni on the way hotel...so berhenti minum n makan char kew teow n rojak buah...best!!!...kat belakang tu adalah Pulau Jerjak..tempat perlancongan kalau nk g sana naik feri RM10 jer...

3 ~ waktu nie time nk balik ke kl...mtk tolong pramugari ambik gambar kitaorg sebelum flight berlepas...pergi balik dapat naik airbus...best beb!!!

4 ~ wah!! bertuah aku naik flight pagi cause dpt gak rasa naik Airbus biasanya naik 373 je...kali ni aku naik yg lebih besar...selesa giler...




Saturday, 27-Dec-2008 05:07 Email | Share | | Bookmark
KENDURI DI MELAKA ~ ADAA & MUAZ

 
 
Nie gambar aku semasa kenduri di Melaka..time tu kenduri sebelah lelaki..meriah gak lah sbb dia buat kat dewan...aku, mak dan bapak mentua, makcho n pakcho serta ani sempat bergambar kt depan dewan sblm pengantin melangkah masuk...Tahniah buat semua yg memeriahkan majlis diaorg...lepas ni giliran makcholah pulak ke kelantan...heheheh



Wah!! semua control ayu..mana tknyer si meor asyik wat lawak jer...tgk muka si Mu'az tu dh kepenatan...hahaha tu lah penangan pengantin baru...time ni acik udin jer tk de..tk cukup columlah pulak...paling cun si aichah tu ha..tgk kan main bergaya gitu!!!..



lepak jap baru lepas makan...best lauk-pauk org MELAKA ni...cayalah gitu!!! Ingat asam pedas melaka kak intan dulu...

abah ngan pakcho ambik angin jap baru lepas makan...syok yer makan ikan siakap...tu yang terlepak tu..


Wednesday, 15-Oct-2008 06:46 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Sahabat Baik ku...Norfaznita binti Embong...





Inilah kumpulan chart par yang tinggal lagi...yg lain semua dh berjauhan..harap2 masa majlis taa nanti kita dpt cukupkan colum kita semua...miss u all...


Wednesday, 15-Oct-2008 04:12 Email | Share | | Bookmark
Cousin Ku Ke U.K...





Gambar ni aku ambik masa htr cousin aku kat KLIA dia nk g blajo kt UK...ambik engineering course...seronok + sedih + bangga dengan cousin aku nie...yang seronoknyer dia dpt belajar kt sana dimana universiti yg memang dia nk sangat...sedih sebab dia pegi time pose dh lah waktu tu tinggal 2 minggu je lagi nk raya...bangga sebab dia akhirnya berjaya dlm pelajaran dan kehidupan dia.....Tahniah semoga Farhan sentiasa diberkati dan diredhai oleh Nya dalam apa jua yang diceburi....

Handsome tk cousin aku nie...muka dia ala2 Sheikh Muzaffar...hehehehhe...

Aku harap suatu hari nanti aku pun dpt g London...dengan penerbangan Air asia...hahahahahah nk naik MAS tk mampu naik jelah yg termurah....


Wednesday, 15-Oct-2008 03:54 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Buat Diana & Khairul





Ni gambar kawan aku kawin..x-jakim..majlis perkahwinan ni diadakan di Ipoh...time g umah dia nie aku dan muya sesat jugak lah...nasib baiklah pernah dtg dulu so redah jelah...akhirnya aku jumpa kat lorong nk g umah dia nie...tp yg sedihnyer kitaorg sampai majlis pun dh selesai...mana tk nyer kami sampai dlm kul 6 petang....hehehehhe

Buat Diana dan Khairul...Tahniah!!! Semoga kalian berbahagia hendakNya...



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net